What are you looking for?
Slaapt u slecht? Of valt u overdag juist zomaar in slaap?

Slaapproblemen

Wordt u doodmoe wakker ’s ochtends – terwijl u vindt u dat u eigenlijk best goed slaapt? Misschien is uw slaap verstoord. Dat kan verschillende oorzaken hebben – ook medische.

Heel wat mensen lopen rond met slaapproblemen of slaap-gerelateerde problemen. Dat kan bijvoorbeeld langdurende vermoeidheid zijn, slecht inslapen, regelmatig wakker worden, snurken, rusteloze benen of zelfs ademstops tijdens de slaap. Veel mensen lopen rond met het idee om er een keer wat aan te doen, of er naar te laten kijken.

Mogelijke slaapproblemen

Waar heeft u last van? 

Slaaponderzoek bij u thuis

Slaaponderzoek door Ruysdael Slaapkliniek vindt bij u thuis plaats. U hoeft dus niet een nacht in een ziekenhuis te slapen. Dit is voor u prettiger en makkelijker in uw agenda in te passen. Daarnaast geloven wij dat de uitslag van een slaaponderzoek dat thuis gedaan wordt, betrouwbaarder is dan wanneer u in een vreemd bed slaapt.

Bij Ruysdael Slaapkliniek kunt u, met een verwijzing van uw (huis)arts, een slaaponderzoek krijgen. Hierbij worden er een hele nacht lang metingen verricht tijdens uw slaap. De apparatuur wordt gehaald en gebracht of naar u opgestuurd.