What are you looking for?
Ruysdael slaapkliniek

Wij staan voor u klaar

Slaapgeneeskunde is een vakgebied dat de specialismen neurologie, KNO en longgeneeskunde betreft. Voor een goede diagnose en behandeling is het van belang dat u door een specialist wordt gezien die het hele spectrum overziet. Bij Ruysdael Slaapkliniek wordt er dan ook met een brede blik naar uw slaapprobleem gekeken.

Ons behandelteam bestaat uit somnologen, KNO-artsen, neurologen en longartsen. Daarnaast zijn ook psychologen, tandartsen en diëtisten aan Ruysdael Slaapkliniek verbonden. Op deze manier kunnen we, ongeacht wat bij u de oorzaak is van uw slaapproblemen, u in de meeste gevallen een passende en effectieve behandeling bieden.

Over ons

Medisch specialisten

De medisch specialisten overige medewerkers bij Ruysdael Slaapkliniek zijn bij uitstek experts in hun vakgebied. Ze zorgen ervoor dat de kwaliteit van de behandelingen hoog is en dat u alle benodigde aandacht en zorg krijgt. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing en trainingen om de laatste kennis in hun vakgebied bij te houden en medische technieken te trainen. Op hun beurt geven de specialisten van de Ruysdael Slaapkliniek regelmatig cursussen, workshops en bijscholingen aan andere medisch specialisten en huisartsen om kennis over te dragen en te delen.

Moeite met in slaap vallen?
Doe de online slaaptest en kom binnen 5 vragen erachter of u een slaapstoornis heeft.