What are you looking for?

Wachttijden

Bij Ruysdael Slaapkliniek kunt u snel terecht. Vaak lopen mensen al heel lang rond met klachten en het voornemen om er iets mee te doen. Als uw huisarts u doorverwijst, dan vinden wij het belangrijk dat u zo snel mogelijk bij ons terecht kunt.

Over het algemeen kunt u binnen een week een afspraak maken voor een consult bij één van onze artsen.

Actuele wachttijden:

LocatieToegangstijd 1e consultToegangstijd slaaponderzoek
Amsterdambinnen 1 week1 – 3 weken
Den Haagbinnen 1 week1 – 3 weken
Hilversumbinnen 1 week1 – 3 weken
Oisterwijkbinnenkort1 – 3 weken

Bovengenoemde wachttijden betreffen het gemiddelde aantal dagen vanaf het moment dat u een afspraak maakt tot het moment dat u terecht kunt op het spreekuur.

Let op: Bij hele specifieke klachten, wanneer u voorkeur heeft voor een bepaalde arts, of wanneer u zelf voorkeur heeft voor een bepaalde dag of tijdstip, kan het zijn dat de wachttijd langer is dan hierboven staat aangegeven.

Wachtlijstbemiddeling

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.