What are you looking for?
Neuroloog en somnoloog

dr. Raymond Vogels

“Goed slapen houdt je fysiek en mentaal gezond. Het ontdekken van de oorzaak en het oplossen van verstoringen van de slaap vind ik een enorm uitdagend en nuttig vak. “

Dokter Vogels studeerde geneeskunde aan de Universiteit Maastricht. Zijn specialisatie tot neuroloog en promotie deed hij vervolgens in het St. Lucas-Andreas Ziekenhuis en VUMC in Amsterdam.

Hij heeft een passie voor het vakgebied slaapstoornissen. Hij is sinds 2007 werkzaam als neuroloog in het NWZ te Alkmaar, en als somnoloog zeer actief betrokken bij de slaapkliniek in dat ziekenhuis.

In 2016 heeft dokter Vogels het certificaat somnoloog behaald van de European Sleep Research Society, de Europese vereniging voor slaapstoornissen. Daarmee is hij naast neuroloog een gecertificeerd slaap-expert.

Sinds 2019 is dokter Vogels betrokken bij de Ruysdael Slaapkliniek. Zijn focus ligt daarbij op het stellen van de diagnose en het behandelen van verstoringen van de slaap, die niet te maken hebben met de ademhaling. Hij werkt in onze vestiging in Amsterdam.

BIG-nummer: 99051323901

Moeite met in slaap vallen?
Doe de online slaaptest en kom binnen 5 vragen erachter of u een slaapstoornis heeft.