Search

What are you looking for?

Over ons

Ruysdael Slaapkliniek

Bij Ruysdael Slaapkliniek helpen we u vlot, graag en goed. Met de juiste diagnose en een concrete oplossing, krijgt u uw nachtrust terug en gaat u weer wakker en energiek de dag in.

100% vergoeding na verwijzing
Korte wachttijden
Multidisciplinaire kijk
Kleinschalige locaties
Slaaponderzoek bij u thuis
Sinds 2016

Ruysdael Slaapkliniek

Ruysdael Slaapkliniek is een gespecialiseerde kliniek voor diagnose en behandeling op het gebied van slaapproblemen.

Bij Ruysdael Slaapkliniek geloven wij in het belang van een goede, snelle diagnose en het bieden van de juiste, concrete oplossing. Wij streven er naar dat u binnen een week een afspraak heeft bij één van onze somnologen (slaapspecialisten).

Een slaaponderzoek vindt in zijn geheel bij u thuis plaats. Of de oorzaak nou blijkt te liggen in uw neus- of keelholte, of juist neurologisch van aard is, of anderszins, wij hebben in de meeste gevallen de juiste oplossing voor u in huis. In onze prettige, kleinschalige klinieken in Amsterdam of Den Haag.

Geen lang zorgtraject, maar concrete resultaten. En dat alles op een service-gerichte manier. Dat zien wij als zorg van deze tijd. Wij merken dat onze patiënten die praktische en tegelijk professionele insteek erg waarderen. Hopelijk u ook.

onze specialisten

Meer over het team

Slaapgeneeskunde is een vakgebied dat de specialismen neurologie, KNO en longgeneeskunde betreft. Voor een goede diagnose en behandeling is het van belang dat u door een specialist wordt gezien die het hele spectrum overziet, en tegelijk specialistische kennis heeft. Ruysdael Slaapkliniek heeft daarom een multi-disciplinair team van artsen.

Bij Ruysdael Slaapkliniek wordt er met een brede blik naar uw slaapprobleem gekeken. De intake wordt gedaan door een van onze somnologen. Dat zijn artsen die door de Europese Vereniging van Slaapgeneeskunde zijn gecertificeerd en zich slaapspecialist mogen noemen.  

Bekijk het team
Locatie
Amsterdam
Ruysdaelstraat 49 A1 unit D
1071 XA Amsterdam
Locatie
Den Haag
Parkweg 27
2585 JH Den Haag
Locatie
Hilversum
Van Linschotenlaan 1
1212 ES Hilversum

Kwaliteit & veiligheid

Ruysdael Slaapkliniek hecht grote waarde aan kwaliteit en veiligheid. Hoge kwaliteit van medische zorg én van dienstverlening.

Samenwerken voor de beste zorg

Onze partners

Ruysdael Slaapkliniek streeft ernaar om voor iedereen met verstoorde slaap een oplossing te bieden. We hebben veel diagnose- en behandelmethodes in huis. En voor sommige onderdelen werken we samen met onze partners.  Altijd op zoek naar de beste oplossing voor u.

Slaapmakend

De psychologen van Slaapmakend bieden cognitieve gedragstherapie. In gemiddeld vijf sessies (50 minuten) leert u een gezond slaappatroon aan.

Vivisol

Onze partner Vivisol komt bij u thuis om het slaaponderzoek uit te voeren. Een verpleegkundige legt u uit hoe het werkt en sluit de apparatuur bij u aan. Zij sturen de resultaten naar ons terug. Wij bekijken de resultaten en overleggen met u de uitslag en eventuele vervolgstappen.

Direct naar

Veel bezochte items