What are you looking for?

Kwaliteit & veiligheid 

Kwaliteit & veiligheid

Ruysdael Slaapkliniek hecht grote waarde aan kwaliteit en veiligheid. Hoge kwaliteit van medische zorg en van dienstverlening. Optimale veiligheid voor onze patiënten en onze medewerkers.

Wij zijn ZKN-gecertificeerd en monitoren de tevredenheid van onze patiënten op regelmatige basis.

 

ZKN keurmerk

Dit keurmerk staat voor medische specialistische zorg van hoge kwaliteit, voor persoonlijke aandacht, korte wachttijden, patiëntveiligheid en uitstekende service en nazorg.

Kenmerkend voor ZKN-klinieken is het innovatieve karakter; vernieuwende behandelwijzen en een vooruitstrevende manier om proces en organisatie invulling te geven.

8.9 score op Zorgkaart Nederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg.

De waarderingen van patiënten laten zien hoe mensen zorg ervaren. Die kunt u gebruiken om te kijken welk ziekenhuis of welke kliniek voor uw aandoening het beste voldoet aan uw wensen. Patiënten waarderen Ruysdael met een gemiddelde van maar liefst 8.9.

Laat het ons weten

Complimenten, klachten en tips

We hopen uiteraard dat uw contact met ons naar tevredenheid is verlopen. Wellicht zijn uw verwachtingen zelfs overtroffen. Of hebt u juist een tip die onze zorg nog beter maakt. Laat het ons weten.

Als u niet tevreden bent en daar met de behandelend arts niet uitkomt, horen we dat ook graag.

Contact

Privacy

Als u patiënt bij ons bent, leggen wij een aantal persoonlijke gegevens van u vast, zodat wij u goede zorg kunnen leveren. Wij gaan zorgvuldig met deze gegevens om.  Dat vinden we belangrijk en dat zijn wij verplicht. Lees hier ons privacy statement.

Moeite met in slaap vallen?
Doe de online slaaptest en kom binnen 5 vragen erachter of u een slaapstoornis heeft.