Zoeken

Waar bent u naar op zoek?

Kosten & vergoedingen

Diagnostiek en behandeling bij de Ruysdael Slaapkliniek wordt door alle zorgverzekeraars vergoed, indien u verwezen bent door uw huisarts of medisch specialist en er sprake is van een medische indicatie.

Uw behandeling bij de Ruysdael Slaapkliniek wordt door alle zorgverzekeraars vergoed, indien u verwezen bent door uw huisarts of medisch specialist en er sprake is van medische indicatie. Uiteraard dient u wel met rekening te houden met uw eigen risico.

Als uw verzekeraar niet de volledige behandeling vergoedt, wordt het gedeelte dat niet vergoed wordt door ons kwijtgescholden. Buiten uw eigen risico hoeft u dus nooit bij te betalen.

Een behandeling voor snurken, waar geen slaapapneu aan ten grondslag ligt, kan hierop een uitzondering zijn. Wij zullen dit dan eerst met u overleggen.

Verwijzing

Een verwijsbrief voor de Ruysdael Slaapkliniek krijgt u indien uw huisarts van mening is dat er een specialist nodig voor de behandeling van uw klacht. Ook een medisch specialist van een andere zorginstelling kan verwijzen naar de Ruysdael Slaapkliniek. De verwijsbrief wordt digitaal naar ons verstuurd  of u krijgt de brief zelf mee. U kunt ons dan bellen voor een afspraak. Vaak zal de assistente van de Ruysdael Slaapkliniek digitaal verwezen patiënten bellen om een afspraak in te plannen.