What are you looking for?

Kosten & vergoedingen

Diagnostiek en behandeling bij de Ruysdael Slaapkliniek wordt door alle zorgverzekeraars vergoed, indien u verwezen bent door uw huisarts of medisch specialist en er sprake is van een medische indicatie.

Uw behandeling bij de Ruysdael Slaapkliniek wordt door alle zorgverzekeraars vergoed, indien u verwezen bent door uw huisarts of medisch specialist en er sprake is van medische indicatie. Uiteraard dient u wel rekening te houden met uw eigen risico.

Als uw verzekeraar niet de volledige behandeling vergoedt, wordt het gedeelte dat niet vergoed wordt door ons kwijtgescholden. Buiten uw eigen risico hoeft u dus nooit bij te betalen.

Een behandeling voor snurken, waar geen slaapapneu aan ten grondslag ligt, kan hierop een uitzondering zijn. Wij zullen dit dan eerst met u overleggen.

Indien u na diagnose door een van onze artsen wordt doorverwezen naar een andere zorgverlener voor behandeling of therapie, dan kan het zijn dat de behandeling daar niet wordt vergoed. Laat u goed informeren door uw zorgverzekeraar.

Verwijzing en afspraak

Een verwijsbrief voor de Ruysdael Slaapkliniek krijgt u indien uw huisarts van mening is dat er een specialist nodig is voor de behandeling van uw klacht. Ook een medisch specialist van een andere zorginstelling kan verwijzen naar de Ruysdael Slaapkliniek. De verwijsbrief wordt digitaal naar ons verstuurd  of u krijgt de brief zelf mee. U kunt ons dan bellen voor een afspraak. Vaak zal de assistente van de Ruysdael Slaapkliniek digitaal verwezen patiënten bellen om een afspraak in te plannen.

De passantentarieven vindt u hier.

Moeite met in slaap vallen?
Doe de online slaaptest en kom binnen 5 vragen erachter of u een slaapstoornis heeft.