What are you looking for?
Coronavirus

Maatregelen rondom het coronavirus, voor uw en onze veiligheid

Alle vestigingen van Ruysdael Slaapkliniek zijn geopend. Wij informeren u op deze pagina over de  veiligheidsmaatregelen rondom het coronavirus.

Klinieken in Amsterdam, Hilversum en Den Haag open

Onze vestigingen in Amsterdam, Hilversum en Den Haag zijn geopend. Vanwege onze kleinschaligheid zijn er altijd maar een beperkt aantal medewerkers aanwezig en ziet u, als u onze kliniek bezoekt, maar weinig andere patiënten.

Mocht u toch liever via een videoconsult of telefonisch consult met een arts praten, dan is dat ook mogelijk. De keuze is aan u.

Slaaponderzoek

Uitgebreide slaaponderzoeken worden op de normale wijze uitgevoerd, gewoon bij u thuis. Hier leest u meer over slaaponderzoeken. Indien nodig kan er ook nog steeds een slaaponderzoek per post naar u verstuurd worden. De arts bespreekt dit met u.

Speciale maatregelen

Al onze klinieken zijn geopend voor patiënten. Wij volgen strikt de richtlijnen van het RIVM, de Federatie van Medisch Specialisten en de vereniging Zelfstandige Klinieken Nederland.  Zodat u als patiënt op een veilige wijze behandeld kan worden en onze medewerkers veilig kunnen werken. Daarom dient u bij een bezoek aan een van onze klinieken rekening te houden met de volgende maatregelen:

  • De algemene regels van de overheid met betrekking tot corona worden strikt nageleefd. Bij gezondheidsklachten zoals verkoudheid/niezen/hoesten/keelpijn/moeilijk ademen/koorts of wanneer er bij directe familieleden coronaverschijnselen zijn, willen we u vragen niet naar de kliniek te komen en uw afspraak te verzetten.
  • Wij verzoeken u om een mondkapje te dragen.
  • Wij verzoeken u om bij aanmelding aan de balie ruime afstand te houden en ook voldoende afstand te houden van andere wachtende patiënten.
  • Om het aantal mensen in de kliniek tot een minimum te beperken wordt alleen de patiënt toegelaten. Begeleiders/partners dienen buiten te wachten.
  • Het is belangrijk dat u op het afgesproken tijdstip aanwezig bent en niet veel te vroeg. Verlaat na afloop van uw afspraak direct de kliniek.
  • Er zal u bij binnenkomst in de kliniek gevraagd worden een vragenlijst over uw gezondheid in te vullen. Neemt u aub uw eigen pen mee om deze lijst in te vullen.
  • Er zal indien nodig gebruik gemaakt worden van twee wachtkamers zodat iedereen voldoende afstand kan houden. De assistente zal u zeggen van welke wachtkamer u gebruik kunt maken.
  • Bij binnenkomst dient u uw handen te desinfecteren.
  • Houdt 1,5 m afstand ten opzichte van andere patiënten en medewerkers van de kliniek.

Contact en vragen

Voor meer informatie, vragen of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Doe de test

Wilt u weten of u slaapproblemen heeft?