What are you looking for?
Coronavirus

Maatregelen rondom het coronavirus, voor uw en onze veiligheid

Vanwege de landelijke versoepelingen zijn we blij om ook bij Ruysdael Slaapkliniek vrijwel alle coronamaatregelen los te kunnen laten.

Onze vestigingen in Amsterdam, Hilversum, Den Haag en Oisterwijk zijn geopend. Vanwege onze kleinschaligheid zijn er altijd maar een beperkt aantal medewerkers aanwezig en ziet u, als u onze kliniek bezoekt, maar weinig andere patiënten.

Mocht u toch liever via een videoconsult of telefonisch consult met een arts praten, dan is dat ook mogelijk. De keuze is aan u.

Speciale maatregelen

Bij Ruysdael Slaapkliniek volgen we strikt de richtlijnen van het RIVM, de Federatie van Medisch Specialisten en de vereniging Zelfstandige Klinieken Nederland.  Zodat u als patiënt op een veilige wijze behandeld kan worden en onze medewerkers veilig kunnen werken. Daarom dient u bij een bezoek aan een van onze klinieken rekening te houden met de volgende maatregelen:

  • De algemene regels van de overheid met betrekking tot corona worden nageleefd. Bij gezondheidsklachten zoals verkoudheid/niezen/hoesten/keelpijn/moeilijk ademen/koorts of wanneer er bij directe familieleden coronaverschijnselen zijn, verzoeken we u dringend niet naar de kliniek te komen en uw afspraak te verzetten.
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar uw afspraak. Is er begeleiding nodig? Neem dan maximaal 1 persoon mee.
  • Het is belangrijk dat u op het afgesproken tijdstip aanwezig bent en niet veel te vroeg. Verlaat na afloop van uw afspraak direct de kliniek.
  • Bij binnenkomst zullen wij u vragen uw handen te desinfecteren.
  • Een mondkapje is niet verplicht maar u mag er uiteraard voor kiezen om een mondkapje te dragen. Ook uw arts zal eventueel een mondkapje dragen.

Slaaponderzoek

Uitgebreide slaaponderzoeken worden op de normale wijze uitgevoerd, gewoon bij u thuis. Hier leest u meer over slaaponderzoeken.

Contact en vragen

Voor meer informatie, vragen of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Doe de test

Wilt u weten of u slaapproblemen heeft?

Een snurkende man in bed
Moeite met in slaap vallen?
Doe de online slaaptest en kom binnen 5 vragen erachter of u een slaapstoornis heeft.