What are you looking for?

Videoconsult

Vanwege het coronavirus vindt uw intake bij de Ruysdael Slaapkliniek plaats door middel van een videoconsult. De arts en u kunnen elkaar zien via een beeldscherm. Dit blijkt een prettige en goede manier te zijn om op afstand met elkaar te spreken. We leggen u uit hoe een videoconsult werkt.

Vanwege het coronavirus vindt uw intake bij de Ruysdael Slaapkliniek plaats door middel van een videoconsult. De arts en u kunnen elkaar tijdens het videoconsult zien via het beeldscherm. Dit is een prettige manier om op afstand een goed gesprek te voeren.

Mocht het videoconsult om wat voor reden niet tot stand komen, dan vindt de intake telefonisch plaats. De arts belt u dan op het afgesproken tijdstip.

Wij leggen u uit hoe een videoconsult werkt:

  • U heeft een mobiele telefoon, tablet of computer nodig met een camera en luidspreker. Let erop dat het geluid aan staat.
  • U ontvangt voorafgaand aan uw afspraak via de mail een link waarmee u kunnen inbellen.
  • Na het inbellen neemt u automatisch plaats in onze virtuele wachtkamer.
  • De arts kan zien dat u heeft ingebeld.
  • De arts maakt ook verbinding en u komt automatisch de virtuele spreekkamer binnen.
  • De arts en u kunnen elkaar zien op het scherm en de intake kan beginnen.

Mocht de verbinding wegvallen of niet tot stand komen, dan zal onze arts u op het afgesproken tijdstip bellen op het nummer dat bij ons bekend is. Ook wanneer u geen apparaat heeft waarop een videoconsult mogelijk is zal de afspraak telefonisch plaatsvinden. De arts zal u dan bellen. Het kan zijn dat hij of zij u met een anoniem nummer belt.

Moeite met in slaap vallen?
Doe de online slaaptest en kom binnen 5 vragen erachter of u een slaapstoornis heeft.