What are you looking for?
25 juni 2021

Ruysdael Slaapkliniek opent vestiging in Oisterwijk

Mooi nieuws vanuit de Slaapkliniek. Naast vestigingen in Noord- en Zuid-Holland kunnen we nu ook patiënten met slaapgerelateerde problemen in Brabant van dienst zijn. Onlangs hebben we namelijk een vestiging in Oisterwijk geopend.

Open vanaf 1 juli 2021

Ruysdael Slaapkliniek Oisterwijk

In juli 2021 opent Ruysdael Slaapkliniek een nieuwe vestiging in het Brabantse Oisterwijk. Dit is de vierde vestiging van Ruysdael Slaapkliniek, naast onze vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Hilversum.

Bij Ruysdael Slaapkliniek in Oisterwijk kunt u terecht met klachten van snurken en bij vermoedens van slaapapneu. Een team van ervaren slaapspecialisten staat klaar in Oisterwijk om u te helpen.

PREVENTIEF
In Brabant helpen de KNO-artsen Muriel van Kempen, Niels de Boer en Jan Pieter de Mönnink u graag met uw slaapproblemen. ‘Als we vroegtijdig en adequaat inspelen op slaap(gerelateerde) problemen, kunnen wij preventief problemen voorkomen voor de langere termijn. Denk bijvoorbeeld aan hart- en vaatziekten of beroertes’, aldus Jan Pieter de Mönnink. ‘Los hiervan kan het best een probleem zijn voor je partner als je snurkt. Als we dat meteen oplossen, slaan we twee vliegen in één klap.’

KWALITEIT VAN LEVEN
Daar sluit Niels de Boer zich graag bij aan. ‘Ik vind het mooi dat we mensen, die er vaak niet meer op rekenen, op een makkelijke manier enorm kunnen helpen. Met onze hulp krijgen zij hun kwaliteit van leven terug’.

JUIST OOK VROUWEN
Muriel van Kempen is een van de weinige vrouwen in het team van de Slaapkliniek. ‘Juist ook veel vrouwen krijgen rondom of na de menopauze meer last van slaapproblemen, zoals snurken en slaapapneu. Daar zijn de meeste vrouwen zich niet van bewust. En als ze zich er wel bewust van zijn, dan schamen veel vrouwen zich ervoor. Terwijl het juist belangrijk is om er iets aan te doen.’

Afspraak maken
Terug naar nieuwsoverzicht
Moeite met in slaap vallen?
Doe de online slaaptest en kom binnen 5 vragen erachter of u een slaapstoornis heeft.