What are you looking for?
9 januari 2020

Ruysdael Slaapkliniek op de Nationale Gezondheidsbeurs

Ontmoet auteurs, bloggers en sprekers op het gebied van een gezonde leefstijl. En.... Dr. Martijn Kos, oprichter en somnoloog van Ruysdael Slaapkliniek. Kom ook op vrijdag 7 februari naar de Jaarbeurs in Utrecht.

Van 6-9 februari 2020 vindt in Jaarbeurs Utrecht de Nationale GezondheidsBeurs plaats: “ter inspiratie voor een gezonde leefstijl”.

Naast ontmoetingen met personalities, bloggers, coaches en auteurs biedt deze gezonde beurs sfeervolle paviljoens 45.000 bezoekers actieve workshops fitness ontspannende massages nieuwste trends 150 leerzame presentaties wellness  voedingsadvies gezondheidstesten  gezonde acties met voordeel  gratis digitale GezondheidsGids en nog veel meer.

Dr. Martijn Kos van Ruysdael Slaapkliniek houdt er een leerzame presentatie over slaapapneu, hoe je het kunt herkennen en wat je er aan kunt doen.

Slaapapneu is een steeds vaker voorkomende aandoening, zowel bij mannen als vrouwen. Met allerlei mogelijke vervelende gevolgen: sociaal, op het werk, de algehele gezondheid. Slaapapneu gaat vaak, maar niet altijd, gepaard met snurken.

Bij vrouwen wordt pas laat gedacht aan slaapapneu. Vrouwen weten vaak zelf niet dat ze zelf snurken en zetten zo de huisarts op het verkeerde been.

Lees hier meer over dr. Martijn Kos en de presentatie die hij gaat geven op de Nationale Gezondheidsbeurs op vrijdag 7 februari a.s.

Terug naar nieuwsoverzicht
Moeite met in slaap vallen?
Doe de online slaaptest en kom binnen 5 vragen erachter of u een slaapstoornis heeft.